Flow Fitness Flow Fitness Turner DHT500 Hometrainer

De Flow Fitness Turner DHT500 Hometrainer is een echte no-nonsens hometrainer die gebruiksvriendelijkheid hoog op de lijst heeft staan. Het is een hometrainer met de laagst mogelijke instap, eenvoudige bediening, soepele weerstand en een ergonomisch design. Als je op zoek bent naar een eenvoudige maar goede hometrainer voor thuis, dan heb je deze nu gevonden.


Voordelen van de Flow Fitness DHT500
10 kg vliegwiel voor een soepele training
Lage instap en daardoor ook geschikt voor revalidatiedoeleinden
Bidonhouder
8 weerstandsniveaus
Handige handdoek haak
Hartslagsensoren
Trainen op de Turner DHT500
De DHT500 Hometrainer van Flow Fitness beschikt over een magnetisch weerstandsysteem. Dit systeem loopt ontzettend soepel, waardoor je comfortabel traint. Tijdens je training heb je de keuze uit 8 verschillende weerstandsniveaus die je handmatig instelt. Door het vliegwiel van maar liefst 10 kg heb je de mogelijkheid om je training behoorlijk intensief te maken terwijl je blijft profiteren van perfecte stabiliteit.


Gebruiksvriendelijk display
Het zwarte display is op ooghoogte bevestigt en valt op door de eenvoudige bediening. Het duidelijke scherm geeft de volgende waardes weer: tijd, snelheid, RPM, afstand, Watt, calorieën en hartslag. Switchen tussen de verschillende weergaves doe je met behulp van de toetsen die voorzien zijn van handige icoontjes.


Specificaties

Staat:Nieuw
Merk:Flow Fitness
Model:Flow Fitness Turner DHT500 Hometrainer
Frametype:Uni
Kleur:Grijs
Modeljaar:2023
Art. nummer:20764
Garantie:12 maanden fabrieksgarantie
Voorraad:


Prijsinformatie

399,-
Neem contact met ons op over deze fiets


Onze fietsmerken

Advanced Ebike Das Original
Alpina
Batavus
Cortina
Flow Fitness
Flyer
Klever
Sparta
Victoria